Snabb leverans / Säkra betalningar

Ytliga blodkärl, röd mm.

Ytliga blodkärl, röd och känslig hud.
Här har vi valt ut de produkter som vi rekommenderar till dig, har du specifika frågor eller vill boka in en facial för utprovning mailar du [email protected] Våra utprovningar är kostnadsfria. 


För känslig hud rekommenderar vi Neuro Sensitive Cellular Intense Calming Cleanser, varför? Den minskar irritationer och rodnad och stärker barriären, du kommer att se en förbättrad hud.
Deep cleansing foam används alltid tillsammans med det avslutande ansiktsvattnet Sooting Rose Toner.

Ansiktskrämen vi rekommenderar för denna hudtyp är  Sensitive Cellular Intensive Calming Cream- Intensivt lugnande kräm med omedelbar och varaktigt lugnande effekt på irriterad hud. Baserad på NEUROXYL, en växtbaserad aktiv ingrediens som gör en överreaktiv hud mindre reaktiv. Den desensibiliserar de hypervigilerande nervfibrerna i det yttersta hudlagret. Huden blir lugnare, mindre reaktiv, färre irritationer samtidigt som lipidbarriären återställs och tjockleken på huden ökar. Minskar rodnad och lindrar klåda och känslan av hud som stramar. Stärker hudens naturligt skyddande fettsyramantel och stärker hudens eget försvar. Ger en mjuk, lugn och balanserad hud.

Fri från doftämnen, färgämnen och konserveringsmedel.
Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och kväll. Kan användas som ögonkräm vid behandling av torr och eksembenägen hud kring ögonområdet.