Snabb leverans / Säkra betalningar

Normal hudtyp

Här har vi valt ut de produkter som vi rekommenderar till dig, har du specifika frågor eller vill boka in en facial för utprovning mailar du [email protected] Våra utprovningar är kostnadsfria. 

"Normal hudtyp" är lite märklig, det är nämligen den mest ovanliga typen som vi stöter på. Har du en Normal hudtyp, behöver den förutom rengöring, få fukt morgon och kväll för att behålla den naturliga balansen i huden. Använd en produkt som fokuserar på att ge huden näring och intensiv återfuktning. 

BABORs unika 2-fas rengöring framtagen med patent 1955. Dr Michael BABOR var först med att upptäcka kombinationen av olja och vatten som ger den mest ideala djuprengörande effekten på huden. Hydrofila, vattenälskande växtoljor som tillsammans med örtextrakt binder och avlägsnar vatten- och fettlösliga substanser på huden. Effektiv djuprengöring som bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Ideal även som ögonmakeup remover. Phytoactives kompletterar rengöringen med HY-ÖL och Phytoactive Hydro Base aktiverar och stimulerar huden och passar torr och fuktfattig hud. 

Skinovage Moisturizing cream- Återfuktande ansiktskräm för torr och fuktfattig hud
Baserad på en kombination av låg- och högmolekylär hyaluronsyra som arbetar återfuktande och fuktbindande. Extrakt av rödalger återfuktar huden och stimulerar hudens naturliga produktion av ceramider för en väl fungerande barriär och skydd mot yttre stress. Boostad av marina polysackarider som också stärker skyddsbarriären och stöder hudens mikrobiom. Uppgraderad med ängskrassefröolja som tillför torr hud näringsrika lipider.
- Återfuktande
- Närande
- Stärker barriären
- Boostar mikrobiomet