Snabb leverans / Säkra betalningar

Torr & känslig

Här har vi valt ut de produkter som vi rekommenderar till dig, har du specifika frågor eller vill boka in en facial för utprovning mailar du [email protected] Våra utprovningar är kostnadsfria. 


BABORs unika 2-fas rengöring framtagen med patent 1955. Dr Michael BABOR var först med att upptäcka kombinationen av olja och vatten som ger den mest ideala djuprengörande effekten på huden. Hydrofila, vattenälskande växtoljor som tillsammans med örtextrakt binder och avlägsnar vatten- och fettlösliga substanser på huden. Effektiv djuprengöring som bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Ideal även som ögonmakeup remover. Phytoactives kompletterar rengöringen med HY-ÖL och Phytoactive Hydro Base aktiverar och stimulerar huden och passar torr och fuktfattig hud. 


Deep cleansing foam används tillsammans med det avslutande ansiktsvattnet Sooting Rose Toner.


Är du extremt torr, eller mer åt det känsliga hållet rekommenderar vi Neuro Sensitive Cellular Intense Calming Cream, i annat fall Skinovage Moisturizing Cream. 

Sensitive Cellular Intensive Calming Cream- Intensivt lugnande kräm med omedelbar och varaktigt lugnande effekt på irriterad hud. Baserad på NEUROXYL, en växtbaserad aktiv ingrediens som gör en överreaktiv hud mindre reaktiv. Den desensibiliserar de hypervigilerande nervfibrerna i det yttersta hudlagret. Huden blir lugnare, mindre reaktiv, färre irritationer samtidigt som lipidbarriären återställs och tjockleken på huden ökar. Minskar rodnad och lindrar klåda och känslan av hud som stramar. Stärker hudens naturligt skyddande fettsyramantel och stärker hudens eget försvar. Ger en mjuk, lugn och balanserad hud.

Skinovage Moisturizing cream- Återfuktande ansiktskräm för torr och fuktfattig hud
Baserad på en kombination av låg- och högmolekylär hyaluronsyra som arbetar återfuktande och fuktbindande. Extrakt av rödalger återfuktar huden och stimulerar hudens naturliga produktion av ceramider för en väl fungerande barriär och skydd mot yttre stress. Boostad av marina polysackarider som också stärker skyddsbarriären och stöder hudens mikrobiom. Uppgraderad med ängskrassefröolja som tillför torr hud näringsrika lipider.
- Återfuktande
- Närande
- Stärker barriären
- Boostar mikrobiomet