Snabb leverans / Säkra betalningar

Ögon-& läpp produkter-första ålderstecken

Eftersom huden kring ögonen ofta är känsligare och tunnare än övriga ansiktet är det viktigt att ta väl hand om den. En ögonkräm är ett viktigt komplement till din dag- och nattkräm för att huden ska behålla sina goda egenskaper och för att minimera risken att den åldras i förtid. Huden kring ögonen är väldigt tunn och har därför svårt att ta upp molekyler från en vanlig fuktkräm. 


BABOR Vitalizing Eye Cream passar alla hudtyper och innehåller bland annat utvalda aktiva ingredienser från granatäpple, koffein, grönt te och probiotika. Tillsammans återfuktar och hjälper de till att minska mörka ringar under ögonen och förebygger för tidigt hudåldrande så som torrhetslinjer. Skapar en soft „blur“effekt som ger hela ögonpartiet ett jämnare och slätare intryck. För fräschare, piggare och vitalare ögonparti med mer lyster.

Eye & Heavy Make Up Remover

Tvåfas-rengöring för ögon och ansikte. Mild formula med utvalda oljor som grundligt tvättar bort vattenfast makeup men är samtidigt skonsam mot hud och ögonfransar. Berikad med lugnande aloe vera, provitamin B5, E-vitamin och nattljusolja. Ger perfekt ren hud, ögon och läppar utan att lämna kvar någon fet yta på huden. 

GÖR SÅ HÄR:
Skaka flaskan, häll produkten på en bomullspad och låt den ligga mot ögat i några sekunder. Det är viktigt att du inte gnuggar bort ditt smink, utan låter produkten arbeta på egen hand för att inte skada fransarna.