Snabb leverans / Säkra betalningar

Hudvård

Exakt hudvård är en konst -Vetenskap, allt började med en svart ros år 1956, symbolen för fullkomlig skönhet. Precision, våra precisionsformler är baserade på de mest innovativa aktiva ingredienserna. Resultat, de innovativa aktiva ingredienserna ger snabba och effektiva resultat med hållbar och långvarig effekt.

Välj kategori för ditt hudtillstånd, vi presenterar produkterna i den ordning de ska användas, tvätt- eventuellt ett serum- och sedan ansiktskräm. Välj gärna en 24h kräm som fungerar både som dag & nattkräm.  Som du ser så innehåller vissa rengöring redan ansiktsvatten, därför behöver du inte tillsätta det. men Deep Cleansing Foam gör det inte, så om du använder den bör du även använda Soothing Rose Toner som komplement. 

INVÄNJNING AV NYA HUDPRODUKTER:

Tänk på att det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och innan du ser en tydlig förbättring. Initialt kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar som kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocessen som sker i början och är helt normalt.
Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta vår hudterapeut.