Snabb leverans / Säkra betalningar

Om oss

Varmt välkommen till oss på Salong10.

Salongens resa började 2018, och 2019 flyttade jag in på på Lagerbergsgatan 10 i Uddevalla, och efter det har namnet funnits kvar. Idag finns vi med branschkollegor i Salong Hörnets underbara lokaler. Skönhetsexperter som värnar om dig och dina drömmar. Vad vill du uppnå? Hur vill du känna? Vi är inte nöjda försen du är.

Idén startade med, likt som för många andra, volymfransar. Ojoj vilken hypertrend det var! Det var en, -och är en trend som fortfarande existerar. Det fanns då (mer eller mindre seriösa) utövare av fransförlängningar i varje hörn, men jag visste att ska jag göra det här, ska jag bli bäst, säkrast, mer seriösa utövaren och leverera mest hållbart resultat. När jag hade arbetat i ett halvår med fransar blev jag erbjuden en plats i Alicante på WORLD TOP 100 tävling, det kändes ärofyllt att bli tillfrågad, men jag var för svensk och deltog inte. När jag räknat in 800 fransförlängningar slutade jag räkna.. 

Jag som grundare och cert. hudvårdsterapeut -& skönhetsterapeut, internationellt certifierad fransstylist arbetar för att du ska känna dig som ditt bästa jag!
Noggrannhet, intresse och professionalitet är det som funnits med hela vägen genom, ifrån nystartande i ett litet kontor ovanför en hästsportbutik, genom COVID och världsekonomin på botten. Jag vill vara ert självklara val när det gäller, hår, hud, och skönhetsbehandlingar.  Jag är genuint intresserad i mina kunder och värnar alldeles extra om er.  

Webbshopen är ett komplement som jag hoppas ska ge er det lilla extra. Du kan kika runt och botanisera dig, har du frågor finns jag alltid här. Oavsett hud eller hår, så är rätt anpassad rutin för dig mer hållbart, vilket både du, jag och miljön vinner på.  Jag vill inte att du ska ha femtioelva olika tuber hemma och inte använda någon. Nono... Keep it simple, och back to basic är min melodi. Din hud och ditt hår är unikt. Låt det vara det och kom ihåg att bara för att en produkt är sååå inne, behöver den inte vara bra för dig, den kan rent av vara helt fel och skadlig. 

Men vad gör jag mer än fransar? Jo, jag var ibland dem första salongerna som erbjöd Lashlift, browlift (även utbildare i dessa) i Uddevalla, tandblekning med Mighty Smile, Hyaluronpen (modern nålfri teknink som inte räknas som en injektion), massage, ansiktsbehandlingar, vax, fransar, brynstyling mm. Jag erbjuder dig den senaste tekniken inom skönhetsbehandlingar och vill att du ska vara väl påläst och informerad om varför jag väljer den ena eller andra lösningen för just dig. 

Varumärkena då? -Vi jobbar idag med CLOCHEE, PIERRE RENE PROFESSIONALS, BABOR, MILKSHAKE, WHY NOT

The more Brand, BABOR!

Professionell hudvård 

Exakt hudvård är en konst ”made in Germany”. Vi är övertygade att när du känner dig vacker så ökar ditt självförtroende, du blir mer positiv, mer aktiv och tar för dig mer i livet. Jag vill stärka ditt självförtroende till att bli mer ambitiös, driven och ha kontroll, inte bara över vilken hudvård du väljer utan även i ditt dagliga liv.

Jag startade 2018, intresset och glädjen i att arbeta med hudvård och skönhetsbehandlingar växer dag för dag. Det är så häftigt att se resultaten av vad våra riktigt bra leverantörer och varumärken levererar, och att se lyckan där vi har kunnat hjälpa till är det som driver oss framåt.

Jag vill vara din skönhetsexpert 24/7, och för att det ska vara möjligt har vi skapat denna webbshop. Boka behandlingar, köp presentkort eller produkter. Jag lovar snabb leverans och vår kostnadsfria rådgivning finns här om du önskar. 

Skönhetsvård nära dig! <3